Tandarts zoeken waar je je prettig bij voelt

Als je een nieuwe tandpraktijk zoekt is het zaak dat je er eentje vindt die naar je zin is. De meeste mensen zijn toch al weinig dol op een bezoek aan de tandarts dus is het verstandig een praktijk te kiezen die bij je past. 

Verschillende tandartsen, specialisten en assistenten

Bij PC2 tandartsen kun je je aanmelden via de website. Daarna nemen zij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als de praktijk je wel aanstaat kun je je aanmelden als patiënt. Ze werken met verschillende tandartsen, specialisten en assistenten zodat je er voor uiteenlopende behandelingen terecht kunt. Als je eenmaal bij een bepaalde tandarts geweest bent en deze je bevalt kun je altijd bij dezelfde persoon terecht.

Behandelingen van tevoren duidelijk besproken 

Kleine behandelingen worden altijd binnen een korte tijd ingepland zodat je daar niet lang op hoeft te wachten. Zo wordt de spanning ook minder en kun je snel terecht. Voor grotere behandelingen waar wat meer tijd voor ingeruimd dient te worden is de wachttijd langer maar je wordt van tevoren wel duidelijk voorgelicht over het probleem en wat ze eraan gaan doen. Ook worden de kosten van de behandeling besproken zodat jij kunt kijken of je voldoende verzekerd bent en of je de behandeling laat doen. 

Ook voor preventie

Naast behandelingen doet de praktijk ook aan preventie. Zo kun je er leren wat goed is voor je gebit en gaatjes of andere aandoeningen voorkomen. Op die manier hoef je ook minder behandelingen te ondergaan en wordt de stress voor een bezoek aan de tandarts ook verminderd.